Palvelumme

Palveluidemme ydin koostuu monipuolisesta taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittämisestä

Palvelemme pääsääntöisesti suuria ja keskisuuria kotimaisia yrityksiä kehittämällä holistisesti erilaisia taloushallinnon ratkaisuja. Taloushallinnon prosessit ja järjestelmät toimivat olennaisena osana yrityksen enterprise performance management (EPM) -systeemiä. Pystymme tukemaan yrityksiä sekä kehittämällä olemassa olevia työkaluja että suunnittelemalla uusia tarpeita vastaavia järjestelmä- ja prosessikokonaisuuksia.

Eritysosaamisalueitamme ovat esimerkiksi raportointijärjestelmät ja tilinpäätöskonsolidointi. Suunnittelemme ja toteutamme menestyksekkäästi erityisesti Oracle Hyperion Financial Management -järjestelmien käyttöönoton yhdessä asiakasorganisaation kanssa. Omaamme mittavan kokemuksen lukuisten pörssiyritysten HFM-konsolidointijärjestelmien kehittämisestä.

Voimme tukea myös tietovarastoinnin ja niihin kytkeytyvän talousraportoinnin kehittämistä vaativiinkin tarpeisiin. Pystymme konseptoimaan ja suunnittelemaan myös ajuripohjaisia budjetointi- ja planning prosesseja sekä järjestelmiä esim. Oracle Hyperion Planning -tuotteella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!